Vuorelle - Ismo Alanko Teholla

 

Otsikko viittaa mun uuteen positiiviseen asenteeseen, jonka otin käyttöön viimeviikolla.

Kouluretki Tokioon oli ihan mieletön! Matkustin Shinkansenilla ekaa kertaa ja nauroin japanilaisille koomikoille, vaikken tajunnut vitseistä puoliakaan. Disneyland oli jotain ihan muuta. Se oli niin taianomainen kokemus. <3 Ehdottomasti pitää päästä uudestaan. Pääsin myös kavereiden kanssa kiertelemään Tokiota vapaasti. Se oli mukavaa, mutta illalla oli jalat ihan... todella kipeät. Akihabara oli pettymys. Sitä aina hehkutetaan otakujen mekaks, mutta lähinnä siellä oli elektroniikkaliikkeitä. Söpöjä real life meidoja(palvelustyttö) kyllä näin. 8))

Oon oppinut viihtymään host siskojen kanssa hyvin. Osaan pelleillä niin, että ne nauraa ja kaikilla on kivaa. :) Misato on hirveän mukava, ja ihan yhtä temperamenttinen kun minäkin. Välillä tulee semmonen fiilis, kun kattois omaa kakstoista vuotiasta itseään. Reina on...söötti. Sen kanssa mä kaikkein eniten pelleilen. Välillä se ja muut pikkutytöt näprää mun hiuksia ihan haltioituneina. Ja kun ne haluaa viedä mut jonnekin, ne pitää kädestä. Meinaan kuolla sisäisiin söpöyskohtauksiin joka kerta, kun näin käy. <3

Viime maanantaina oli lomapäivä. Käytiin isäntäperheen ja perhetuttujen kanssa omenapuutarhassa. Tuli ihan kotifiilis, kun seisoi kaikkien niiden omenapuiden keskellä ja söi hedelmää, joka maistui ihan samalta kun Suomessakin. Rupes tekemään mieli omenapiirakkaa.

Myöhemmin samana päivänä syötiin lounasta yhden virran varrella(heitin leipää yhden kivan perhetutun kanssa 8D) ja käveltiin joen rantaa semmoisella metsäpolulla. Oli ihan mielettömän kaunista. <3 Uskomattomia kallioita ja fantasiafiilis.

Kokeet lähestyy kovaa vauhtia. Saatiin matikan opettajalta iso nippu harjoitusmonisteita, joista mä aion tehdä suurimman osan. Tuskin saan kaikkia rustattua. Keskiviikkona on taas random-lomapäivä(niitä täällä riittää), joten on aikaa opiskella. Torstaista lähtien sitten kokeita kaks tai kolme päivässä.

Eilen oli koulun avoimien ovien päivä. Pidin puheen yläastelaisille japaniksi. Opettaja oli tehnyt sen puheen mulle valmiiksi suht helpolla japanin kielellä(luojan kiitos). Ymmärsin jopa melkein kaiken, mitä puhuin. Puhe kertoi musta itsestäni ja mun olosta Japanissa. Ei mitään ihmeellistä.

Tänään oli, ja on edelleen, "matsuri" eli juhla, jota vietetään pyhäkön luona. Pääsin pitämään happi-takkia ja myymään yakisobaa(paistettuja nuudeleita). Repäsin oikein kunnolla ja vedin karaokessa kaks kappaletta Porno Graffittilta: Melissa(totta kai) ja Sorairo. Palaan sinne vielä myöhemmin, kun on jotain ohjelmaa. Siihen asti rentoutumista.

Ahh. <3

 

Posetusta Hessun talon edessä. XD Näkyy hienosti koulun talvipuku. En oo vieläkään saanu aikaseks ottaa kuvia kaikista koulupuvuista, joten odottakaapa kärsivällisesti.

 

Tokyo Tower.

 

Kävin New Yorkissa ---eiku Odaibassa.

 

Pakollinen tunnelmakuva. <3

 

Tärähtäny kuva ja tosi innostunu ilme, mut... cool, eh?