Tokiossa oli ihan MIELETÖNTÄ! Meitä vaihto-oppilaita oli yhteensä noin 50, joista suomalaisia 5. Suomi-porukka ruletti ihan kybällä. <3 Ranskalaisia ja saksalaisia oli ihan hirveesti, kaks australialaista, yks amerikkalainen, yks meksikolainen jne. Käytiin Harajukussa ja Shinjukussa(olisin halunnut päästä Shibuyaan myös) ja opiskeltiin tärkeitä asioita. Ohjaajat oli hirveän mukavia. Meiji-temppeli oli upea. Ostin omikujin(ennustuksen) ja heitin lantin toivomusta varten. Tuli myös käytyä Purikurassa. Se on semmoinen kuvausautomaatti, jossa kuvia voi koristella oikein söpöiksi. Japanilaiset aamupalat on hyviä, mutta raskaita. Parilla lounaalla söin Currya. Se oli tosi hyvää.

Ostin sitten tiiliskiven. XD Eli GanGanin(sarjakuvalehti), jossa on Hagarenin viimeinen luku. Siinä tuli mukana pienet Edo ja Aru avaimenperät. Ne on niiiiin söpöt! <3 Mä muutun ihan japanilaiseks täällä. XD Kaikki on niin "sugoi" ja "kawaii".

Yleisimmät sanat, joita täällä tulee käytettyä on "un" ja "hai". Molemmat tarkoittavat samaa asiaa.

Eilen lensin Tokiosta Yamaguchi-uben lentokentälle(lento kesti vähän yli tunnin) meksikolaisen vaihto-oppilaan kanssa. Me molemmat asutaan Nagatossa, mutta meillä on eri koulut. Isäntäperhe on mielettömän mukava ja talo on kunnon luksuskartano. XD Iso taulu-tv, monta autoa, vessanpöntön kansi aukeaa itsestään, vessa vetää itse itsensä, kaks pianoa(akustinen ja elektroninen), kaks kitaraa(sähkö ja akustinen) ja yhessä autossa on pieni telkkari jne.

Soitin isäntäperheelle Chopinin Es-duuri Nokturnon. He tykkäsivät hirveästi. Kutsuivat mua "piano-senseiksi". XD

Tänään pääsin tekemään ensimmäisen apuhomman: pesin tiskit. Tiskikonetta ei ole, eli tiskaus hoidetaan käsin. Lupasin host äidille, että autan pyykkien pesemisessä. Host äiti yllättyi ja oli kiitollinen. n___n Ajattelin, että se on vähintä mitä voin tehdä kiitoksena siitä, että saan olla täällä.

Käytiin eilen illalla ravintolassa. Syötiin...*rumpujen pärinää*...OKONOMIYAKIA! Kannatti kertoa, että olen jo pitkään halunnut maistaa. Se oli hyvää ja sitä oli paljon. Isäntäperhe ihmetteli, miten söin niin vähän. Reina söi enemmän kun minä. :'D

Kuumuutta täällä riittää vaikka muille jakaa. Yli kolmekymmentä astetta ja hirveän kosteaa. Ilmastointi on hieno keksintö.

Koulu alkaa tiistaina. Pääsen esittelemään itseni luultavasti koko koulun edessä japaniksi. Jännää. Huomenna mennään koululle sovittamaan koulupukua. Odotan innolla! 8D

Lain-piuhoja!!1

Shinjuku.

Ruokataidetta!

Näkymät mun huoneen ikkunasta. <3