Lähtö painaa jo kovasti päälle ja vielä on kaikki pakkaukset sun muut tekemättä. Tänään pitäisi aloittaa pakkauslistan kirjoittamista: yksityiskohtaisesti paperille, että "ne pinkit sukat" ja "se punainen Paul Frank t-paita". Sitten pitäisi myös tehdä Suomi-esitelmä(japaniksi tietysti) ja harjoitella sitä. Pöydällä on esillä lista monesta muusta asiasta, jotka pitäisi saada hoidettua viikon puoliväliin mennessä. Hohhoijaa. Kauhea stressi.

Lento Tokioon lähtee 29.8. klo 07:55 Helsinki-Vantaan lentokentältä ja kulkee Wienin kautta. Wienissä semmoinen mukava neljän tunnin vaihtoaika. Onneksi kaikki muutkin Japaniin lähtevät vaihto-oppilaat tulevat samoilla lennoilla. Ei tarvitse panikoida yksin.

Ollaan Tokiossa sitten pari-kolme päivää ensin vähän valmistautumassa ja sen jälkeen suunnataan kohti omia kaupunkejamme. Mut on sijoitettu Nagatoon, semmoiseen pieneen kaupunkiin ihan pääsaaren eteläkärjessä. Perheeseen kuuluu nelikymppiset sairaanhoitaja-vanhemmat ja kaksi tytärtä(Misato 12v ja Reina 9v). Olen vaihdellut heidän kanssaan sähköpostia jo pari kuukautta, ja he vaikuttavat oikein mukavilta. Vähentää pelkoa huomattavasti.

Koulu on nimeltään "Nagato High School" ja se näyttää ihan linnalta. Oon menossa Tylypahkaan, jee! XD Sieltä löytyy muunmuassa jousiammunta-klubi, johon mulla on ehdottomasti aikomus liittyä. Itse opiskelu alkaa vasta 7.9. eli siinä on vajaa viikko aikaa asettua perheeseen, kun tullaan Tokiosta.

Kirjoitan lisää sitten kun pääsen nousevan auringon maahan. Jännittää!